Литвин не приховує свої розмови з Кучмою, а Кучма – переживань 8 березня

Субота, 9 березня 2002, 15:02
Перший дзвінок на відкритті цифрової телефонної станції у Каневі глава адміністрації президента України Володимир Литвин зробив президенту Леоніду Кучмі. Розмова проходила при включеному селекторі, і її могли чути присутні на відкритті жителі Канева.

Литвин проінформував Кучму про відкриття нової АТС, а також про заходи, в яких він взяв участь на Шевченковій горі. Він розказав, що на горі були присутні "багато людей, дітей з різних областей України".

Кажучи про АТС, Литвин підкреслив, що до кінця року в Каневі буде вирішена проблема черг на встановлення телефонів. Крім того, він доповів президенту, що зв'язківці взяли на себе зобов'язання з добудови міського будинку культури, який стоїть недобудованим ось вже 12 років. Для цього необхідно 8 млн. грн., сказав глава адміністрації. Президент підтримав цю ініціативу.

Зі свого боку Кучма повідомив Литвину, що візьме участь в урочистостях з нагоди Шевченківських днів у Національній опері України в суботу ввечері.

Співрозмовники також поговорили про погоду. Президент, кажучи про вітряну і мінливу погоду 8 березня - то сніг, то сонце - пожартував: "Учора жінки показали свій характер".

Після Литвина з Кучмою поспілкувалася одна з мешканок Канева, яка поздоровила його з днем народження Тараса Шевченка і попросила президента підвищити пенсію. Він їй відповів, що це "незабаром буде зроблено".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...