Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США не вбивали Шкрібляка - Паскуаль

Понеділок, 1 квітня 2002, 19:14
Посол США в Україні Карлос Паскуаль заявляє про безпідставність повідомлень про причетність його країни до вбивства заступника голови Івано-франківської облдержадміністрації, кандидата в депутати від Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Миколи Шкрібляка (округ №90).

Про це говориться у листі Паскуаля на ім'я в.о. головного редактора газети "Кієвскіє вєдомості" Миколи Закревського, у зв'язку з публікацією у газеті від 1 квітня.

У статті, поміщеній у "Кієвскіх вєдомостях", зокрема, говориться, що "у Миколи Шкрібляка відбулася неофіційна зустріч зі співробітником посольства США в Україні, в ході якої віце-губернатору було запропоновано зняти свою кандидатуру з виборчої гонки. В якості одного з аргументів прозвучала наступна фраза: Не грайте з долею".

За словами Паскуаля, вбивство Шкрібляка 30 березня - "справжня трагедія". "Уряд США найсуворішим чином засуджує це вбивство і всіх осіб, які мають відношення до його здійснення. Твердження, які натякають на причетність до вбивства пана Шкрібляка уряду США, є брехнею і не мають ніяких підстав", - йдеться у листі.

Як повідомлялося, на Шкрібляка невідомі напали ввечері у п'ятницю у під'їзді його власного будинку. У Шкрібляка стріляли з автоматичної зброї. Він отримав численні вогнепальні поранення життєво важливих органів, на місці злочину було знайдено близько двох десятків гільз.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування