Кремль вустами аноніма назвав список "друзів" Росії у новій Верховній Раді

Понеділок, 1 квітня 2002, 20:39
У Москві розраховують, що три політичні сили - "За єдину Україну", Компартія і соціал-демократи - займуть "впливові позиції в майбутньому українському парламенті". Так в Кремлі прокоментували на прохання РІА "Новости" підсумки парламентських выборів в Україні.

Джерела нагадали, що "Росія під час передвиборної кампанії в Україні не приховувала, що готова до конструктивної співпраці із згаданими трьома передвиборчими блоками, які заявили про наміри активізувати російсько-українську співпрацю".

У зв'язку з цим кремлівські представники висловили надію, що "російсько-українські відносини будуть розвиватися конструктивно і по зростаючій".

Щодо блоку Ющенка, то, як зазначили у Кремлі, ще під час передвиборчої кампанії в Україні Москва заявляла "позицію незгоди з рядом тез, які стосуються російсько-української співпраці, висловлених його лідером".

За попередніми даними, блок Віктора Ющенка отримає в парламенті 109 мандатів з 450. При цьому блок отримав 67 мандатів за підсумками виборів за партійними списками і 42 мандати - за виборами в мажоритарних округах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування