Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС Росії задоволене результатами українських виборів, а МЗС України запевняє у незмінності курсу

Вівторок, 2 квітня 2002, 13:01
Головний стратегічний курс України на європейську і євроатлантичну інтеграцію
залишається незмінним, оскільки європейський вибір є вибором всієї країни, заявив на брифінгу у вівторок офіційний представник МЗС України Ігор Долгов.

"Зовнішньополітичні пріоритети України залишаються незмінними", - підкреслив Долгов.

Разом з тим, відзначив він, "життя вимагає внесення деяких коректив". Зміни будуть представляти собою відповідні корективи "до тієї частини української зовнішньополітичної діяльності, яка орієнтована на подолання глобальних викликів і загроз".

Долгов нагадав, що раніше президент України Леонід Кучма доручив МЗС розробити нові концептуальні основи зовнішньої політики країни.

Тим часом, офіційний представник МЗС Росії Олександр Яковенко висловив задоволення підсумками виборів до Верховної Ради і місцевих органів влади України.

Відповідаючи у вівторок в Москві на питання журналістів Яковенко підкреслив, що "висновки російських спостерігачів, що беруть участь разом з представниками СНД, ОБСЄ і інших європейських структур в моніторингу виборчої кампанії, не залишають сумнівів у легітимності волевиявлення українського народу".

"В Росії щиро бажають українському парламенту і місцевим органам влади успішної роботи в оновленому складі", - заявив представник російського МЗС.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування