У Черкасах кандидат в мери силою захопив кабінет діючого міського голови

Вівторок, 2 квітня 2002, 14:02
Захопленням влади у Черкасах назвав дії кандидата на посаду міського голови Анатолія Волошина діючий мер обласного центру Володимир Олійник.

У вівторок близько 10.30 Волошин у супроводі двох десятків охоронників захопив кабінет черкаського градоначальника і став віддавати розпорядження і накази членам виконкому. Це сталося у той момент, коли Олійник проводив в конференц-залі міськвиконкому прес-конференцію.

На даний момент у приміщенні міськвиконкому і навколо нього зібралося близько 300-350 прихильників обох претендентів на посаду голови міста.

У спеціальному зверненні до засобів масової інформації Волошин заявив, що зайняв приміщення на основі попередніх даних недільного голосування. За даними Волошина, він випередив Олійника більш ніж на 2 тис. голосів.

Олійник називає Волошина "самозванцем" і загрожує силою увійти до свого робочого кабінету. Про подію він повідомив всіх керівників силових структур області і, щоб уникнути масового безладдя, зажадав вжити заходів.

Незважаючи на це, силові структури поки що не роблять жодних кроків. Як заявив заступник начальника УМВС у Черкаській області Юрій Олійник, силою звільняти кабінет мера він не збирається, щоб не спровокувати масового безладдя.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування