Родичі Шкіля збираються до Києва на його звільнення з СІЗО

Середа, 3 квітня 2002, 11:33
Голову проводу УНА-УНСО Андрія Шкіля обрано народним депутатом України по 121 Городоцькому виборчому округу Львівської області. Постанову про визнання кандидата Шкіля народним депутатом України передано довіреній особі кандидата, голові Львівського міського проводу УНА-УНСО Остапу Козаку. Про це повідомив голова окружної виборчої комісії 121 в/о Ігор Гриценяк.

За його інформацією, за Шкіля проголосували 34 150 виборців округу. Його головний конкурент у боротьбі за депутатський мандат висуванець блоку "За єдину Україну" Леонід Ткачук набрав на п'ять тисяч голосів менше.

Прес-секретар Львівської обласної організації УНА-УНСО Орися Добко розповіла, що "після отримання протоколу присутні під час цієї процедури мати і дружина Шкіля плакали від щастя".

Добко повідомила, що члени Львівської організації УНА-УНСО і рідні Шкіля мають намір приїхати до Києва в день звільнення Шкіля з-під варти, щоб "гідно зустріти його і привітати з перемогою".

Як відомо, зараз він перебуває в Лук'янівському СІЗО за звинуваченням в організації масових заворушень 9 березня 2001 року в Києві.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування