"НАША УКРАЇНА" ПЛАНУЄ ВИЙТИ НА СТАРТ В СКЛАДІ 126 ДЕПУТАТІВ

Четвер, 4 квітня 2002, 11:23
Блок Віктора Ющенка "Наша Україна" передбачає, що на першому засіданні Верховної Ради фракція блоку буде представлена 126 депутатами. Про це повідомили "Українській правді" в прес-службі "Нашої України" за підсумками засідання політради блоку.

Політрада "Нашої України" визначила Віктора Ющенка, Романа Безсмертного та Петра Порошенка уповноваженими представниками блоку для проведення політичних переговорів з силами, які пройшли до парламенту.

Як повідомили в прес-службі "Нашої України", перші переговори почнуться у четвер. Проведено їх буде з усіма силами, що потрапили до нової Верховної Ради.

Також політрада сформувала групу 11 представників "Нашої України" для підготовки участі в першому засіданні парламенту. Співголовами групи стали заступник керівника штабу "Наша Україна" Юрій Єхануров та лідер партії "Вперед, Україно!" Віктор Мусіяка.

На засіданні політради у першому читанні було також затверджено статутні документи фракції "Наша Україна", проаналізовано хід виборчої кампанії та сформульовані вимоги до органів влади щодо порушення законодавства під час виборів-2002.

Політрада також почала розгляд пропозицій до партій і блоків, які перемогли на виборах. Зокрема, щодо претендентів на керівні посади Верховної Ради України.

На політраді було прийнято рішення про реорганізацію "Нашої України" у політичний блок із залученням інших політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News