Вбивцю Александрова допитують вже третій день

Четвер, 4 квітня 2002, 15:52
У м. Слов'янську Донецької області триває судове засідання по обвинуваченню Юрія Вередюка в убивстві директора Слов'янської телекомпанії "ТОР" Ігоря Александрова.

У четвер суддя Іван Корчистий відхилив клопотання адвоката Вередюка про скорочення часу слухання справи. Адвокат Олексій Коваленко наполягав на тому, щоб сьогоднішнє засідання, розпочате о 10.20, проходило в "скороченому варіанті". За його словами, це пов'язано з поганим станом здоров'я його підзахисного. Нагадаємо, 20 березня у Вередюка відкрилася легенева кровотеча і суд було відкладено на 2 квітня.

Однак, Корчистий прийняв рішення продовжувати слухання справи в повному обсязі. "В скороченому вигляді цю справу розглядати не можна. Якщо підсудному буде недобре - викличемо швидку", - додав Корчистий.

Допит звинувачуваного триває третій день.

Керівник Слов'янської ТРК "ТОР" Александров помер 7 липня 2001 р. в лікарні після того, як невідомі жорстоко побили його біля входу в телекомпанію. В убивстві Александрова звинувачується Вередюк, хоча парламентська комісія з розслідування вбивства журналіста висловила сумніви щодо його вини.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування