Місія Месії Вітренко ще не завершена

Четвер, 4 квітня 2002, 16:49
Місія лідера Прогресивної соціалістичної партії України Наталі Вітренко після виборів не завершилася. Про це сьогодні у Києві на "круглому столі", присвяченому 53-й річниці НАТО, заявив головний редактор журналу "Політична думка" Олександр Дергачов.

За його словами, лідер прогресивних соціалістів досить чітко уявляла, що її функція на нинішніх виборах полягала в тому, щоб активно брати участь у виборчій кампанії, а не потрапити до парламенту. "Там вона нікому не потрібна, і владі в тому числі", підкреслив Дергачов.

Однак, за його словами, Вітренко створила "фронт національного порятунку проти імперіалізму", і свою роль вже починає виконувати на новій стадії. "Вона атакує найбільш демократичні сили в Україні і розраховує, що залишки антизахідництва у масовій свідомості в Україні досить великі, щоб загнати опозицію в так зване західноукраїнське гетто, перекрити канали сприйняття будь-якої програми, що подається опозицією, як не української по суті, як програми, що нав'язується світовим імперіалізмом", сказав Дергачов. "У нас, на жаль, цей термін знову в ходу", - підкреслив він, і додав: "суто риторичний".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування