СДПУ(О) готова віддати депутата в міністри

Субота, 6 квітня 2002, 14:06
Міністр освіти і науки України Василь Кремінь хотів би залишитися на своїй посаді у разі формування парламентом нового уряду.

В інтерв'ю журналістам в суботу в Києві Кремінь відзначив, що він і його команда "немало зробили у сфері реформування освіти".

За словами Кременя, він має намір відмовитися від депутатського мандата і продовжити свою діяльність в якості міністра освіти "при відповідних рекомендаціях президента і прем'єра".

Кремінь входить у виборчий список Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), що набрала на виборах 31 березня 6,27% голосів. В цьому випадку тільки за списком до парламенту проходять 18 (за розрахунками УП - 19) депутатів. Таким чином Кременю гарантований депутатський мандат, оскільки в списку він на 6-й позиції.

Всього кандидатами в депутати були 8 членів уряду України, включаючи прем'єра. Депутатами після виборів зможуть стати тільки 6.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Знакомьтесь, фракція СДПУ (ославлена)
СДПУ(О) розраховувала на цих виборах на значно вищий результат. І прохідна частина списку есдеків зупинилися прямо перед двома "спонсорами" партії. Фракція СДПУ(О) буде складатися з 18 списочників і мажоритарників, точне число яких назвати поки складно. Можна припустити, що загальна сума депутатів досягне трьох десятків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування