Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роднянський переходить на СТС?

Субота, 4 травня 2002, 21:41
Власники російського телеканалу СТС на зборах акціонерів, що відбулися в Лондоні у вівторок, відправили у відставку гендиректора каналу Романа Петренка. "Новим главою СТС стане генеральний продюсер українського телеканалу "Студія 1+1" Олександр Роднянський" - до такого варіанту "найбільше схиляються спостерігачі", повідомляє Газета.Ru.

Власниками каналу СТС є американська компанія StoryFirst Communications (їй належить 75% мінус одна акція) і Альфа-банк (25% плюс одна акція). За словами представників StoryFirst Communications, вони "найближчим часом" оголосять про те, хто стане новим керівником каналу. Крім Роднянського раніше називалися імена Марка Томпсона (Channel 4), Джона Вілліса (Granada TV), Руфі Ріглі (RTL), П'єра Лескюра (Canal+), Джолдіпа Джагпала (SMG TV Productions), Барклая Кнепа (NTL).

Екс-керівник СТС Романа Петренко пояснив своє звільнення розбіжностями з російським акціонером каналу Альфа-банком. "Я залишаю свою посаду в інтересах компанії, - заявив Петренко. - Внаслідок розбіжностей, які виникли у поглядах на стратегію компанії між мною та російським власником, стало зрозуміло, що так буде краще для бізнесу".

За словами глави ради директорів StoryFirst Майрона Віка, "ми приймаємо відставку Романа і бажаємо йому успіхів в його подальших планах. Роман здійснив видатні досягнення в розвитку компанії. Під його керівництвом компанія стала першою прибутковою телевізійною мережею в Росії. Компанія StoryFirst вдячна Роману за роки його відданої служби".

У Альфа-банку поки не коментують, в чому саме полягали протиріччя. Представники СТС стверджують, що серед змін, які підуть за зміною керівника, не буде поява політичних новин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
Усі новини...