Кінах пропонує Кирпу міністром транспорту. Готується зміна ще двох губернаторів

Вівторок, 7 травня 2002, 16:19
Прем'єр-міністр Анатолій Кінах вніс подання на ім'я президента України Леоніда Кучми про призначення міністром транспорту нинішнього керівника "Укрзалізниці" Георгія Кирпу. При цьому Кінах висловив надію, що ця кандидатура знайде підтримку президента.

На прес-конференції у вівторок Кінах охарактеризував Кирпу як "професійно підготовленого" фахівця, який на основі своєї попередньої роботи показав здатність створити "конкурентоздатну транспортну інфраструктуру".

Кінах також повідомив, що пошук кандидатури на посаду міністра промислової політики триває. Характеризуючи трьох міністрів, які обрали мандат народного (Івана Кириленка, Валерія Пустовойтенка, Василя Гурєєва), Кінах зазначив, що вони були "делеговані до парламенту для зміцнення зв'язків між законодавчим та виконавчим органом влади".

Кінах також повідомив, що зараз готуються кадрові зміни на рівні керівників обласних держадміністрацій. Так, за його словами, це стосується Полтавського губернатора Томіна та Вінницького губернатора Іванова. Обидва обрані головами відповідних обласних рад. Згідно із законом, ці посади не сумісні з роботою губернатора.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...