Стан Валерія Лобановського тяжкий

Середа, 8 травня 2002, 12:45
Як вже повідомлялося багатьма ЗМІ після матчу з запорізьким "Металургом" головний тренер київського "Динамо" Валерій Лобановський десь о дев'ятій вечора за місцевим часом був доставлений в інфарктний блок п'ятої міської лікарні з діагнозом гіпертонічна криза. Нині стан Валерія Лобановського тяжкий.

На десяту ранку сьогоднішнього дня, за словами головного лікаря лікарні Володимира Бурлая, стан Лобановського важкий, але стабільний. Валерій Васильович проходить повний комплекс консервативної терапії, і давати які-небудь прогнози про час перебування тренера в запорізькій клініці, на думку головлікаря, в даний момент недоцільно, повідомляє Dailyfootball.

Довідатися про більш детальну інформацію про стан здоров‘я Валерія Васильовича не вдалося. Так, у блочному відділі, де знаходиться Лобановський Champion відмовилися давати більш детальну інформацію, відзначивши що вони не мають такого права. Проте на запитання про самопочуття Метра зауважили, що формулювання тяжкий стан саме за себе говорить.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування