Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Єда" і СДПУ(О) об'єднали прогульників, які паралізують Верховну Раду

Понеділок, 3 червня 2002, 16:49
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що якщо "Єдина Україна" і СДПУ(О) розділять всі комітети Верховної Ради між собою, то такий парламент буде недієздатним.

"Вони беруть на себе відповідальність, але не мають інструментів її реалізовувати", - сказала Тимошенко на прес-конференції в понеділок.

Вона зазначила, що більшість депутатів від СДПУ(О) і "Єдиної України" "живуть не по графіку роботи парламенту, а за своїми бізнес-графіками", що не дозволить їм нормально працювати в парламенті.

Той факт, вважає Тимошенко, що "Єдина Україна" і СДПУ(О) хочуть залучити до розподілу керівних посад в комітетах членів "четвірки", "є розумінням того, що вони в ізоляції з двох фракцій ефективно в парламенті працювати не зможуть".

"Цей парламент абсолютно не адекватний очікуванням суспільства", - сказала вона.

Лідер БЮТ також підтвердила, що фракція БЮТ виходить з переговорного процесу по розподілу комітетів. Якщо її фракція отримає "1-2 портфелі", сказала Тимошенко, то це не забезпечить адекватного представлення тих громадян, які віддали свої голоси за її блок.

Тимошенко вважає, що ніхто з "четвірки" не повинен брати участі в розподілі комітетів, інакше ці дії зроблять легітимними "переворот в Верховній Раді" (обрання керівництва парламенту від двох фракцій).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування