Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пропонує послуги миротворця. Тимошенко пакує валізи

Вівторок, 4 червня 2002, 11:12
"Наша Україна" закликає голів парламентських фракцій утворити робочу групу для підписання Договору про спільні дії, який може стати програмою діяльності Верховної Ради України.

Як повідомив з парламентської трибуни Віктор Ющенко, очолювана ним фракція "виступає категорично проти того, щоб в основі всіх парламентських процесів лежав розоділ парламентських портфелів". "Ми розглядаємо кадрове питання лише як інструмент при реформуванні політичної системи, а також економічної та політичної сфер",- зазначив він.

За його словами, такий принцип можна реалізувати лише при укладанні Договору про спільні дії, і з цього документу можна вийти на підписання тристоронньої угоди між парламентом, Кабінетом міністрів та президентом України. "Тільки у такий спосіб можна досягти стабілізації у парламенті та суспільстві", - зазначив він.

Ющенко ще раз наголосив, що "провладні сили, які фактично зазнали нищівної поразки на виборах, не мають морального права обіймати керівні посади у Верховній Раді".

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко повідомила з парламентської трибуни, що її фракція виходить з переговорного процеса про поділ посад у комітетах та вирушає у регіони, щоб "розповісти людям про те, що відбувається у парламенті".

Тимошенко також закликала опозиційні сили, представлені в парламенті, створити Раду народної довіри. Цей орган, на думку Тимошенко, "має очолити рух за перетворення в державі" в умовах, коли керівництво парламенту захоплено провладними силами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...