Збірна Росії виграла в аутсайдера

Середа, 5 червня 2002, 11:52
Збірна Росії у своєму першому матчі на чемпіонаті світу з футболу отримала перемогу над аутсайдером групи командою Туніса з рахунком 2:0. Після цієї перемоги команда Романцева очолила з 3-ма очками групу Н, в якій вона виступає. Перший тайм гри закінчився з рахунком 0:0. Проте вже на 59-й хвилині зустрічі відзначився спартаківець Єгор Тітов.

Воротар тунісців Алі Бумніжель рукою викинув м'яч, Дмитро Сичєв поборовся з туніським захисником, після чого м'яч відскочив до Тотова, і той знаходячись по центру воріт перед штрафним, потужним ударом пробив у кут. Бумніжель торкнувся м'яча, однак врятувати свою команду йому не вдалося. А чотирма хвилинами пізніше Дмитро Сичєв заробив пенальті, який упевнено реалізовував Валерій Карпін.

У час що залишився до закінчення гри обидві команди грали у відкритий футбол, який міг закінчитися голами у ворота обох команд. По грі збірної Росії можна відзначити той факт, що команда Романцева особливо не напружуючись перемогла тунісців, виграючи майже всю боротьбу та доволі таки суттєво переважаючи футболістів збірної Тунісу за майстерністю. Відзначимо, що команда Тунісу є аутсайдером групи, де виступає збірна Росії, і за часів виступу африканці набрали у груповому турнірі лише одне очко. Головними ж суперниками росіян за вихід з групи є бельгійці та японці, які напередодні зіграли між собою внічию 2:2.

За інформацією РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
Усі новини...