Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин і хотів би віддати опозиції 20 комітетів. Але ж немає права...

Середа, 5 червня 2002, 15:23
Голова парламенту "погодився" на формулу, згідно з якою опозиційні фракції отримують керівництво у 20 комітетах парламенту, повідомив один з лідерів блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов після зустрічі з Володимиром Литвином. "Однак Литвин сам не може прийняти рішення, він має проводити консультації з членами "Єдиної України" та СДПУ(О)", – зазначив Турчинов в інтерв'ю журналістам.

За словами депутата, фракція блоку Тимошенко не бере участі в переговорах щодо розподілу комітетів. Однак вона готова обійняти керівні посади - на умовах, якщо "четвірка" отримає не менш 20 посад голів комітетів. В такому випадку інші чотири посади можуть обійняти представники "Єдиної України", фракція ж СДПУ(О) вже вичерпала свою квоту після обрання віце-спікером Олександра Зінченка, зазначив Турчинов.

О 15 годині в приміщенні Верховної Ради мають поновитися переговори у форматі "шістки". Один з лідерів "Єдиної України" Михайло Гладій у коментарі УП зазначив, що фракція не ухвалила остаточного рішення щодо участі у розподілі комітетів. За його словами, "Єдина Україна" пропонуватиме ті ж варіанти, які обговорювалися у вівторок.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування