Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Четвірка" віддасть "Єді " будь-які 5 комітетів в обмін на бюджетний і з економіки

Середа, 5 червня 2002, 17:25
Фракції "Єдина Україна" і СДПУ(О) будуть мати пріоритетне право назвати п'ять парламентських комітетів на чолі яких вони б хотіли бачити своїх представників, якщо за "четвіркою" залишаться комітети з питань бюджету і з економічної політики, заявляє лідер фракції Компартії Петро Симоненко.

Про це він повідомив в інтерв'ю журналістам у середу під час перерви засідання лідерів шести фракцій, оголошеної у зв'язку з необхідністю погодити остаточні позиції з цього питання.

За словами Симоненка, переговори щодо розподілу комітетів проходять на основі досягнутих раніше домовленостей про те, що 20 комітетів залишаються за представниками парламентської "четвірки" і 5 - за представниками фракцій "Єдина Україна" і СДПУ(О).

Симоненко повідомив, що фракції "Єдина Україна" і СДПУ(О) наполягають на тому, щоб їм були віддані, зокрема, комітети з паливно-енергетичного комплексу, по зв'язку і транспорту, а також з агропромисловому комплексу.

Він також висловив надію на те, що у ході засідання лідерів фракції у середу буде знайдена загальна позиція і можливо до четверга на розгляд у сесійну залу буде внесений спільний проект постанови про розподіл парламентських комітетів.

Пропонується розподіл керівних посад у 24 комітетах і спеціальній контрольній комісії з питань приватизації.

У даний момент засідання лідерів всіх шести фракцій поновилося.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...