Кучма дав добро на смерть "Єди". Все почнеться через пару днів

Четвер, 6 червня 2002, 10:46
До розв'язання організаційних питань у парламенті виходів з фракцій "Єдина Україна" і СДПУ(О) не буде, заявив постійний представник президента України у Верховній Раді Олександр Задорожний.

Домовленість про це досягнута в ході зустрічі глави держави Леоніда Кучми з керівництвом парламенту і лідерами "двійки" в середу ввечері, в ході якої обговорювалася ситуація з розподілом комітетів.

У інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна у четвер постпред президента підкреслив, що на сьогодні "ніяких заяв" про вихід з фракції "Єдина Україна" не було.

У той же час, сказав Задорожний, президент вважає, що на базі блоку "За єдину Україну!" навряд чи буде сформована єдина партія.

Як зазначив постпред, "президент розуміє, що є люди, які з певних міркувань не можуть входити в таку партію.

За його словами, Кучма в ході зустрічі "дав зрозуміти, що після розв'язання організаційних питань у Верховній Раді всі ініціативи будуть сприйняті", в тому числі і щодо формування окремих політичних і депутатських груп на базі "Єдиної України".

Як повідомлялося, у фракції "Єдина Україна" 182 депутата, в СДПУ(О) - 30. Усього в парламенті зараз працює 447 народних депутатів (в трьох округах призначені перевибори).

У середу ряд ЗМІ повідомили, що депутати Сергій Ківалов і Ігор Плохой пішли з фракції "Єдина Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування