Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ще пожалкує, що виключила мене - Щербань

Четвер, 6 червня 2002, 14:07
Член фракції "Єдина Україна", колишній губернатор Сумської області Володимир Щербань вважає, що фракції "Єдина Україна" і "Наша Україна" розколються на декілька груп, які разом з СДПУ(О) можуть створити парламентську більшість.

Зокрема, відзначив у четвер в інтерв'ю журналістам Щербань, з фракції "Єдина Україна" можуть бути сформовані групи на основі тих, які ввійшли у передвиборчий блок "За єдину Україну!" Аграрної партії, Народно-демократичної партії, партії "Трудова Україна", Партії регіонів, а також групи незалежних народних депутатів.

Крім того, підкреслив депутат, що у фракцію "Єдина Україна" входять депутати-бізнесмени, які не ввійдуть в жодну з груп, а можуть створити свою групу.

За словами Щербаня, фракція "Наша Україна" може розпастися на дві депутатські групи. Він також висловив думку, що ці групи плюс фракція СДПУ(О) у майбутньому зможуть створити парламентську більшість.

Коментуючи на прохання журналістів своє виключення з фракції "Наша Україна", Щербань підкреслив, що вважає це рішення неправомірним. Депутат також зазначив, що у нього залишилися нормальні стосунки зі всіма членами цієї фракції. "Вони пожаліють, що виключили мене", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи не збирається він повернутися на посаду глави Сумської облдержадміністрації, Щербань підкреслив, що зараз працює у Верховній Раді, а далі "життя покаже".

Щербань був виключений з фракції "Наша Україна" разом з семи іншими за невиконання рішення фракції про голосування за керівництво парламенту. Надалі він вступив у фракцію "Єдина Україна".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

11 березня дивіться компромат на Ющенка, або за кого агітує Щербань?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування