Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналістові Бойку загрожують вбивством

Понеділок, 1 липня 2002, 11:13
Журналіст Володимир Бойко, затриманий донецькою податковою міліцією, отримує погрози від слідчого, який веде його справу. За інформацією, отриманою від адвокатів Бойка, зокрема, слідчий погрожував йому, що у разі появи будь-яких було "писулєк" в інтернеті, його "розстріляють під час втечі".

Крім цього УП має в своєму розпорядженні інформацію, що слідчий вже двічі просив "колег" з ізолятору тимчасового утримання написати рапорти про "спробу втечі Бойка". Поки що ніхто з них не піддався на вмовляння "колеги".

Сам Бойко переконаний, що порушення карної справи проти нього - виключно "хід" для його затримання. Справа в тому, що 10 липня має відбутися черговий розгляд справи Бойка проти держподаткової інспекції у господарському суді Донецької області, і ще одного цивільного процесу, в якому задіяні колишній заст. прокурора Мар'їнського району Марченко і колишній шеф з боротьби з корупцією обласного УМВС Плотницький.

Бойко вважає, що його затримання задумане для того, щоб не допустити його присутності на розгляді справ. Він не виключає, що слідчі намагатимуться "домовитися" з суддями, щоб відмовити журналісту у проханні про визнання рішення ДПІ відносно нього незаконним. Це необхідно, щоб заднім числом виправдати "карну справу Бойка".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...