"Донецькі" і група Медведчука-Суркіса живуть у політичній злагоді

Понеділок, 1 липня 2002, 16:30
Перший віце-спікер парламенту, колишній лідер групи Партії регіонів Геннадій Васильєв відкидає наявність протистояння між представниками Донецької і Київської фінансово-політичних груп.

"Протистояння немає. Можливо, є непогодження з тих чи інших питань", - сказав він на прес-конференції у Києві, відповідаючи на питання журналістів.

При цьому Васильєв наголосив, що "у політиці немає жодного протистояння" між цим групами. На підтвердження своїх слів він навів приклад голосування за пакет керівництва парламенту, який підтримали "Єдина Україна" та СДПУ(О).

Відповідаючи на питання про свою приналежність до "донецького клану", Васильєв попросив журналістів розтлумачити термін "клан". "Я за фахом юрист і хотів би почути конкретне визначення. Чи є донецький, київський, закарпатський, чернігівський клани?", - запитав він і наголосив, що є представником "одного клану, який називається Україна".

Васильєв також сказав, що на Донеччині він виріс, однак вже вісім років його діяльність пов'язана з Києвом. "Чому кияни не скажуть, що я з їх клану?", - жартома запитав у журналістів Васильєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News