Соціал-демократи готуватимуть інформацію для президента

Вівторок, 2 липня 2002, 11:28
Микола Білоконь очолив нове головне управління з питань судової реформи, діяльності військових формувань і правоохоронних органів адміністрації президента України, а Сергій Васильєв - головне управління інформаційної політики адміністрації.

Як повідомляє у вівторок адміністрація глави держави, президент Кучма підписав указ про зміни в своєму указі від 29 грудня 1999 року.

Згідно з документом, головне управління з питань діяльності військових формувань і правоохоронних органів реорганізоване в головне управління з питань судової реформи, діяльності військових формувань і правоохоронних органів для підвищення ефективності діяльності адміністрації президента України.

Розпорядженням президента від 2 липня главою нового управління призначений Білоконь. Іншим розпорядженням президент звільнив Білоконя з посади керівника головного управління з питань діяльності військових формувань і правоохоронних органів.

Цим же указом управління інформації і зв'язків з громадськістю реорганізовано в головне управління інформполітики адміністрації президента.

Окремим розпорядженням керівник інформаційно-аналітичної служби Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Васильєв призначений керівником цього управління.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування