Кінах не вірить, що його "підуть" у відставку

Середа, 3 липня 2002, 18:26
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах не вважає, що розгляд у парламенті питання про програму дій уряду може закінчитися відставкою Кабінету міністрів.

Про це Кінах заявив у середу в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в перерві засідання парламентського комітету з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій, на якому очікується прийняття рекомендацій з проекту постанови парламенту про програму дій уряду.

Прем'єр розцінив свою бесіду з членами профільного комітету як "професійну, змістовну, предметну". За його словами, основні побажання парламентаріїв стосувалися того, щоб програма дій Кабінету міністрів була "прагматичним документом, реально забезпеченим ресурсною базою, а також законодавчим і нормативним механізмом виконання".

Він також повідомив, що члени економічного комітету наполягали на тому, щоб цей документ став невід'ємною частиною довгострокової державної політики розвитку України, що базується "на національних пріоритетах і об'єктивних економічних ринкових законах".

Кінах підкреслив, що його уряд "працює на конструктив" у відносинах з парламентом.

Після перерви економічний комітет відновив засідання, на якому, крім проекту постанови парламенту про програму дій уряду, планується ухвалити рішення про понад 20 питань.

Як очікується, парламент України розгляне питання про програму уряду в цю п'ятницю.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...