Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко у четвер не здивував Тимошенко

Четвер, 4 липня 2002, 16:53
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що призначення Святослава Піскуна Генпрокурором є подвійною перемогою Леоніда Кучми.

"По-перше, він отримав потужний працездатний інструмент репресій. І, по-друге, він зумів збільшити просту парламентську більшість, яка з'явилася при обранні Литвина спікером, на конституційну, яка з'явилася сьогодні", - заявила Тимошенко в інтерв'ю журналістам.

На її думку, за першу сесію президент створив у Верховній Раді передумови для того, щоб з вересня парламент зумів імплементувати результати референдуму 2000 року.

Вона також зазначила, що завдяки поіменному голосуванню за Піскуна тепер можна дізнатися прізвища всіх людей, які "перебувають у сфері впливу Леоніда Даниловича". Відповідаючи на питання, чи зміняться її стосунки з Віктором Ющенком після того, як більшість "Нашої України" підтримала Піскуна, Тимошенко зазначила: "Не думаю, оскільки ніяких новин я не відкрила".

Коментуючи можливість подання генпрокурора про притягнення її до кримінальної відповідальності, лідер блоку повідомила, що "це стане свідченням послідовності поведінки нашої політичної сили". За словами Тимошенко, їй буде "почесно", якщо вона стане першою "в рейтингу Леоніда Даниловича" на притягнення до відповідальності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування