Розгляд справи про вбивство Шкрібляка відкладено через реанімацію

Понеділок, 8 липня 2002, 14:17
Розгляд в Івано-Франківському апеляційному суді скарги прокуратури на зміну запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд підприємцеві із Надвірної Ігорю Тимчуку, якого підозрюють у причетності до вбивства заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації, кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 90 Миколи Шкрібляка, перенесено.

Про це повідомили в Івано-Франківському апеляційному суді, який у п'ятницю, 5 липня, мав розглядати зазначену скаргу. Проте засідання суду не відбулося через те, що до апеляційного суду, попри його вимогу, матеріали кримінальної справи так і не надійшли. Наступне слухання справи відбудеться на поточному тижні.

Це стало підставою для перенесення розгляду прокурорського протесту судом на цей тиждень, який, ймовірно, відбудеться без участі Тимчука, зазначили в Івано-Франківському апеляційному суді.

Нині Тимчук перебуває у реанімаційному відділенні центральної районної лікарні м. Надвірна, до якої він потрапив одразу після виходу із слідчого ізолятора. Правоохоронці відмовляються коментувати, у чому конкретно підозрюють підприємця, як і не повідомляють конкретної дати судових слухань.

Як повідомлялося, заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, кандидата в народні депутати по в.о. №90 Миколу Шкрібляка було вбито 29 березня 2002 року близько 22.00 у під'їзді будинку поблизу власної квартири. Злочинці завдали Шкрібляку дев'ять вогнепальних поранень, які виявилися смертельними.

За підозрою до причетності до цього вбивства було заарештовано підприємця з міста Надвірна Ігоря Тимчука. Однак потім йому було змінено запобіжний захід з арешту на підписку про невиїзд, і на початку липня його звільнили із слідчого ізолятора.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування