Чи допоможе Томенко ICTV купити права на "Killing the Story"?

Понеділок, 8 липня 2002, 15:36
Телеканал ICTV зацікавлений у купівлі прав на трансляцію фільму "Killing the Story", виробництва британської телекомпанії ВВС. З проханням посприяти у надання прав на показ фільму телеканал звернувся до голови парламентського комітету з питань свободи слова Миколи Томенка.

У заяві ICTV, поширеній у понеділок, зазначено, що даний телеканал "перший український телеканал, який звернувся до виробника фільму з проханням надати право на трансляцію. Ми також підтвердили свій намір другим листом", проте, як зазначено у заяві, обидва листи керівництво ВВС "залишило без відповіді, посилаючись на можливе спеціальне рішення".

У зв'язку з цим, телеканал ICTV звертається до Томенка з проханням "зважити на бажання ICTV отримати ці права першими". "Думаю, після Вашої (Томенка - УП) участі у процесі переговорів, формально жодних перепон з боку ВВС у процесі отримання прав для трансляції фільму в Україні в нашої компанії вже не буде", зазначає автор заяви генеральний директор МК ТРК "ICTV" Олександр Богуцький.

Нагадаємо, що свого часу саме телеканал ICTV першим транслював в Україні скандальновідомий фільм "ПІАР" Чарльза Кловера з відповідними коментарями. За даними УП, ICTV планують показати фільм ВВС у супроводі коментаря, який повинен спростувати звинувачення, висловлені у фільмі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування