Томенко голосує за есдека у Нацраді

Вівторок, 9 липня 2002, 20:02
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації не змінив свого ставлення до кандидатур на посади членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, повідомив в інтерв'ю UNIAN голова комітету Микола Томенко.

Він зауважив, що після рішення ВР висловити недовіру членам Нацради декілька фракцій звернулись до комітету з проханням розглянути кандидатури їхніх представників на посади членів Нацради. Зокрема, була запропонована кандидатура Віктора Уколова (СПУ), Григорія Холода ("Європейський вибір"), Юрія Шкарлата (СДПУ(О) і Віктора Павленка ("Трудова Україна").

Як сказав Томенко, перед самим голосуванням на засіданні комітету Уколов зняв свою кандидатуру, і, таким чином голосування відбулось по трьох кандидатурах, жодна з яких не була підтримана членами комітету.

Таким чином, комітет пропонуватиме на розгляд парламенту ту ж саму п'ятірку, яка була ним затверджена ще 5 липня (Віктор Понеділко (КПУ), Владислав Лясовський та Віталій Шевченко ("Наша Україна"), Володимир Манжосов ("Регіони України"), Юрій Захарченко ("Демократичні ініціативи").

Томенко додав, що особисто він під час голосування на засіданні комітету підтримав кандидатуру Шкарлата (СДПУ(О), "щоб припинити розмови про нібито упереджене ставлення комітету до окремих фракцій, однак більшість представників комітету все одно не підтримала цю кандидатуру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування