Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не може миритися з нинішнєю владою

Четвер, 1 серпня 2002, 14:18
Фракція "Наша Україна" звинувачує українську владу в тому, що вона нічого не робить для збереження життя шахтарів. Про це йдеться в заяві фракції з приводу загибелі гірників на шахті імені Засядька, що її розповсюдила в четвер прес-служба "Нашої України".

Члени фракції "Наша Україна" висловлюють найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих внаслідок аварії на шахті імені Засядька.

"У черговий раз український народ, уся світова спільнота стали свідками того, що українська влада не може гарантувати безпеку життя своїм громадянам", йдеться у заяві.

Парламентарії наголошують, що "кожна тонна українського вугілля окроплена кров’ю шахтарів, але владою нічого не робиться ні для підвищення безпеки праці, ні для реформування вугільної галузі". Автори звернення констатують, що нові технології у вугледобуванні "неначе оминули Україну". "Обладнання на шахтах морально та фізично застаріло, шахтарі змушені працювати в нелюдських умовах", йдеться у заяві.

"Наша Україна" вважає, що "фактично створено систему, коли життя одних приносяться у жертву заради надприбутків інших". "З цим далі миритися не можна!", закликають народні депутати.

Читайте також заяву КПУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...