Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко цькують Кучма і Медведчук, упевнений Мороз

Субота, 3 серпня 2002, 16:39
Лідер фракції Соціалістичної партії України у Верховній Раді Олександр Мороз переконаний у замовному характері порушення кримінальних справ проти лідера фракції БЮТ Юлії Тимошенко. "Зрозуміло, хто замовник, - безперечно, це адміністрація президента, очевидно, сам президент", - заявив Мороз в інтерв'ю УНІАН.

Він наголосив, що "інтерес президента до порушення цих справ простежується вже тривалий період, і не випадково, що вони виплили тепер, коли опозиція, в тому числі і Тимошенко, заявляє про свій протест проти існуючого стану справ і закликає населення відкрито виступити з акціями протесту".

Мороз зазначив, що, на його думку, якби свою діяльність на посаді генпрокурора Піскун почав з розкриття насправді надзвичайно гострих питань, пов'язаних з розслідуванням справ журналістів Ігоря Александрова та Георгія Гонгадзе, це "свідчило б, що він дійсно бореться за наведення порядку в державі, а тут очевидним є замовлення з боку адміністрації президента і, очевидно, самого президента, що тільки дискредитує правоохоронні органи, зокрема, Генпрокуратуру".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...