ЧЕРЕЗ ТИМОШЕНКО КОМУНІСТИ ГОТОВІ ДОПОМАГАТИ КУЧМІ?

Понеділок, 5 серпня 2002, 14:33
Лідер фракції Комуністичної партії України Петро Симоненко поки що не готовий однозначно відповісти, як голосуватиме його фракція в разі внесення до Верховної Ради подання Генеральної прокуратури на згоду ВР на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Юлії Тимошенко.

"Ми спочатку подивимось на зміст цього подання, і наше голосування залежатиме від того, наскільки викладені в ньому факти свідчитимуть, що у слідства є підстави для притягнення народного депутата до відповідальності", - наголосив Симоненко.

Коментуючи порушення Генпрокуратурою кримінальних справ проти Тимошенко, Симоненко зазначив, що не знайомий з деталями обвинувачень, які висуваються проти неї. Водночас він підкреслив, що "давно пора розібратись у цій ситуації і поставити крапку".

За його словами, "ми повинні почути не лише звинувачення. Якщо ці звинувачення мають підстави, суд має прийняти якесь рішення".

2 серпня Генеральна прокуратура України порушила дві кримінальні справи щодо народного депутата Тимошенко. Одну - за ознаками злочинів: заволодіння та привласнення коштів в особливо великих розмірах від реалізації споживачам України російського природного газу; організація, заволодіння та привласнення коштів в особливо великих розмірах від реалізації споживачам України російського природного газу; службове підроблення; організація службового підроблення.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування