Кучма їде до Москви за подарунком. З дружиною та Дубиною

Четвер, 8 серпня 2002, 10:55
Президент України Леонід Кучма в четвер від'їжджає з дводенним робочим візитом до Москви.

Президента в поїздці супроводжує перший віце-прем'єр Олег Дубина. З Кучмою з Криму до Москви вилетіла і його дружина Людмила Миколаївна.

Як очікується, в ході зустрічі Кучми з російським президентом Володимиром Путіним буде обговорюватися широке коло питань двосторонньої співпраці. Це буде вже п'ята їх зустріч цього року.

Як повідомляє прес-служба президента РФ, планується обговорення найбільш важливих тем російсько-української співпраці у всіх областях двосторонньої взаємодії.

Будуть предметно обговорені питання стратегічного партнерства Росії і України в енергетичній, зокрема, в газовій сфері. У тому числі буде приділено увагу темі створення консорціуму з управління і розвитку газотранспортної системи України, домовленість про який була досягнута президентами в Санкт-Петербурзі 9 червня 2002 року.

За даними прес-служби російського президента, пріоритетну увагу планується приділити проблематиці російсько-української торгово-економічної співпраці.

На переговорах, в яких візьмуть участь представники урядів двох держав, будуть обговорені питання пошуку координації дій Росії і України у взаємовідносинах з міжнародними фінансовими і економічними організаціями, передусім із СОТ.

9 серпня український лідер зустріне в Москві свій 64-й день народження.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News