Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма планує змінити своє оточення

П'ятниця, 9 серпня 2002, 17:45
Президент Леонід Кучма планує найближчим часом замінити 17-19 начальників управлінь і відділів адміністрації президента. Про це в інтерв'ю газеті "Урядовий кур'єр" заявив заступник голови адміністрації, начальник управління організаційно-кадрової роботи та взаємодії з регіонами Олексій Іщенко.

Він повідомив, що заміщення цих посад відбуватиметься за конкурсом.

"Негативними моментами, на нашу думку, є й такі факти, коли в управліннях адміністрації президента, структурах Кабінету Міністрів, центральних міністерств та відомствах представлені вихідці лише з певних областей, а решта територій чомусь не знаходять тут собі представництва, їхній потенціал не задіяний", - зазначив він.

На думку Іщенка, це нерідко виявляється в "лобіюванні інтересів лише однієї якоїсь території чи кількох на противагу решті".

Іщенко також повідомив, що влада хоче підняти авторитет кадрів – "щоб до управління державними адміністраціями областей також приходили люди, які пройшли добру школу в центрі, зокрема, і в президентській адміністрації".

***

Тим часом стали відомі подробиці одного з призначень в регіонах. На цьому тижні була поширена інформація про те, що президент Кучма звільнив з посади голови Золочівської районної державної адміністрації Львівської області Богдана Кобрина та призначив на цю посаду Надію Юрків.

За інформацією, розміщеною на сайті СДПУ(О), нова глава райадміністрації Надія Юрків є секретарем Золочівського райкому СДПУ(О).

Адміністрацію президента з червня 2002 року очолює лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук. Заступник голови адміністрації Олексій Іщенко також є членом СДПУ(О).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування