Азаров протестує проти приписування йому слова "жиди"

Середа, 4 вересня 2002, 14:28
Голова ДПА України Микола Азаров у середу поширив заяву, в якій спростовує використання ним антисемітської лексики.

"Вчора в окремих засобах масової інформації було розповсюджено нову порцію фальшивок, які стосуються, зокрема, мене особисто", йдеться у заяві Азарова, що була передана до УП.

"Можна було б не звертати уваги на цю, раз і назавжди спростовану мною брехню, якби не одна обставина. Тепер мені приписують бридкі антисемітські висловлювання.

Напевне, аж надто погано з фантазією у професійних провокаторів і наклепників, якщо вони вдалися до вкрай аморальних, цинічних прийомів. Їх вигадки не йдуть далі властивої, напевне, їм самим логіки і напівкримінальної лексики.

Можу тільки висловити своє глибоке обурення огидною провокацією і презирство до справжніх авторів антисемітських висловлювань".

PS . Від УП. У статті, де, як стверджує голова податкової адміністрації, "опублікована чергова порція фальшивок", мова йде, в основному, про інше правопорушення пана Азарова.

Судячи з тексту розшифровки, Азаров пішов на пряме зловживання владою для поліпшення власних квартирних умов. УП планує розслідувати ці обставини, звернувшись із запитом до відповідних інстанцій. Ось тоді і побачимо, як діє указ президента про відкритість влади.

Сам пан Азаров, як видно з листа, не спростовує даного факту, а весь свій гнів звертає на нібито приписану йому антисемітську лексику.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування