Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін побудує собі новий офіс

Середа, 4 вересня 2002, 19:41
Посольство Росії у Києві одержить новий будинок. Проект його вже розробляється, повідомив у середу посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін.

Чорномирдін повідомив, що під будинок диппредставництва виділена ділянка землі практично у центрі української столиці - на вул.Рибальській у районі Кловського спуска. У даний час розробляється проект будинку. "Посольство Росії повинне прикрашати Київ, щоб усе було гідно", - відзначив дипломат.

Черномирдін також висловився з приводу вересневих акцій протесту в Україні. Він вважає, що вони повинні "пройти у рамках правового поля".

Коментуючи на прохання журналістів заяву президента України Леоніда Кучми про перехід до парламентсько-президентської республіки,
Чорномирдін висловив думку, що президентсько-парламентський устрій далеко себе не вичерпав, уточнивши, що "говорить це для Росії". "Ми у Росії не готові перейти до такого принципу керування. Але у нас питання так і не ставлять", - сказав він.

Дипломат також підкреслив, що його позиція з приводу російської мови в Україні, залишається незмінною - питання про статус російської мови є "рішенням керівництва держави і народу України". "Але чи потрібно забороняти говорити, спілкуватися, учитися російською мовою?", - відзначив Чорномирдін.

"Це правильно, що українське керівництво, насамперед, займається українською мовою. І ми у Росії займаємося у першу чергу своєю мовою, виступаючи за його чистоту", - підкреслив посол.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування