Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко готовий прийти на Форум. Але його не запрошують

Четвер, 5 вересня 2002, 14:20
Лідери 9 фракцій, які ініціюють створення парламентської більшості, готові прийти на Народний форум "За демократичний розвиток України", ініційований блоком "Наша Україна", у разі отримання офіційного запрошення. Про це сказав лідер фракції партій "Трудова Україна" - ППУ Сергій Тігіпко в інтерв'ю журналістам, коментуючи результати засідання Консультативної ради зі створення парламентської більшості.

За словами Тігіпка, якщо лідери фракцій отримають запрошення на форум, то вони прийдуть на нього. "Будемо слухати, виступати", - зазначив Тігіпко.

На його думку, недоцільно йти на форум, якщо запрошення не надійде - "не буде запрошення -це означатиме, що ми там небажані гості".

30 серпня з президентом зустрічалися лідери фракцій партії "Трудова Україна" - Партії промисловців і підприємців України, "Регіони України", НДП, "Аграрники України", фракції СДПУ(О) та депутатських груп "Європейський вибір", "Народний вибір", "Народовладдя" та "Демократичні ініціативи".

Народний форум "За демократичний розвиток України" відбудеться 14-15 вересня у Києві. Як повідомив 4 вересня відповідальний за організацію форуму голова депутатської групи "Разом" Олег Рибачук, на форум запрошено президента України Леоніда Кучму.

За його словами, на форум запрошуються всі політичні сили України без винятків. "Якщо СДПУ(О) сподівається, що їх не запросять, - марно. Ми їх запрошуємо", - сказав Рибачук.

Тимошенко та Олександр Мороз підтвердили свою участь у форумі, Петро Симоненко, Олександр Омельченко, Іван Плющ, також запрошені на форум, ще не відповіли на запрошення, але Рибачук сподівається, що вони прийдуть

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування