Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко визнає, що у нього триває конфлікт з Кінахом

Понеділок, 9 вересня 2002, 10:42
Київський міський голова Олександр Омельченко вважає взаємовідносини столичної адміністрації з українським урядом дуже посередніми.

"У нас дещо різні позиції по стилю роботи", - заявив Омельченко в понеділок в інтерв'ю журналістам перед початком поїздки прем'єр-міністра Анатолія Кінаха підприємствами Києва.

"Я вважаю, що у Києва є свій стиль, свій почерк і своє бачення - столичне. На жаль, воно часто не співпадає із загальною позицією уряду", - заявив київський мер, додавши, що це - нормальне явище.

"Можна, навпаки, сказати, що Кабінет Міністрів має свій стиль, свій почерк і своє бачення, і воно не співпадає зі столичним. Це, напевно, також буде нормальним", - підкреслив Омельченко.

Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах в понеділок здійснить одноденну робочу поїздку по Києву.

Згідно з попередньою програмою, Кінах планує ознайомитися з будівництвом енергоблока №3 Київської теплоелектроцентралі №6 АК "Київенерго", будівництвом станцій метро "Академіка Палладіна" і "Площа Перемоги", відвідати Київський хлібокомбінат №10 і ВАТ "Завод "Більшовик".

Прем'єр також планує відвідати гімназію Педагогічного університету ім. Драгоманова, Київський державний коледж естрадного і циркового мистецтва, а також ознайомитися з перспективами розвитку енергетичного господарства Києва і роботою підстанції "Центр" АК "Київенерго".

Крім того, Кінах планує ознайомитися з реконструкцією Бессарабського кварталу і роботою торгово-розважального комплексу "Глобус".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування