Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-спікер у більшість не записувався і списків не бачив

Понеділок, 9 вересня 2002, 15:59
Відставка уряду Кінаха протягом осені може мати "погані" наслідки для країни, оскільки затягуватиме розгляд бюджету на 2003 рік, вважає перший віце-спікер парламенту Геннадій Васильєв.

"Зараз дуже складний час, ми ввійшли в бюджетний процес", - сказав він на прес-конференції у понеділок.

Водночас Васильєв додав, що питання уряду "закономірно постане", якщо найближчим часом буде створено парламентську більшість.

Відповідаючи на питання журналістів, Васильєв сказав, що поки не писав заяву про входження до більшості та не бачив списків тих, хто вже записався. "Далі я визначатимуся, виходячи з того, навколо яких питань утворюватиметься більшість", - сказав він.

Перший віце-спікер також наголосив, що "об'єднуватися треба". "Чому б не об'єднатися навколо ідеї змін до Конституції?", - міркував уголос Васильєв. Він також додав, що йому як мажоритарнику в окрузі люди ставлять питання про конкретні рішення щодо податкової, пенсійної реформи тощо. Віце-спікер ще повідомив, що парламент може функціонувати й без більшості. "У 1994 році Верховна Рада не знала, що таке більшість, і працювала, і все було гаразд".

Коментуючи осінні виступи опозиції, Васильєв сказав, що "паралізувати роботу Верховної Ради не вдастся", однак додав, що "не може стверджувати, що все буде гаразд". "Будуть складнощі, і виступи будуть", - припустив перший заступник голови Верховної Ради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування