Ющенко, Тимошенко, Мороз і Симоненко набиваються на аудієнцію до Путіна

Вівторок, 1 жовтня 2002, 14:31
Лідери опозиційної четвірки звернулися до президента Російської Федерації Володимира Путіна з проханням зустрітися з ними під час візиту до Києва 6 жовтня цього року.

Відповідно до тексту листа, який лідер СПУ Олександр Мороз зачитав на прес-конференції "трійки" у вівторок, лідери чотирьох опозиційних сил пропонують Путіну "ознайомитися з позицією партій, які будуть формувати політику України на багато років уперед".

Поки реакції на це звернення немає, і, за словами Мороза, опозиція сподівається, що відповідь буде позитивною. Під цим листом поставили підпис лідер "Нашої України" Віктор Ющенко, КПУ Петро Симоненко, БЮТ Юлія Тимошенко, та СПУ Олександр Мороз.

Також, за словами Тимошенко, якщо зустріч Путіна з опозицією відбудеться, четвірка має поінформувати російського президента про свої погляди щодо створення україно-російського газо-транспортного консорціуму.

Відповідаючи на питання, чи не закликають лідери опозиції російського президента втручатися у внутрішні справи України, Тимошенко зазначила, що навпаки, вони звертаються до Путіна, щоб "він не допомагав Кучмі" своєю підтримкою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...