Ющенку зі "штучною більшістю" не по дорозі

Вівторок, 1 жовтня 2002, 19:30
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко не зміг домовитися з лідерам фракції "Демократичні ініціативи" Степаном Гавришем та "Трудової України" Сергієм Тігіпком щодо формування більшості, проте двері для "Нашої України" залишаються відкритими".

У вівторок відбулася зустріч членів політради "Нашої України" із Гавришем та Тігіпком, на якій останні поінформували представників блоку Ющенка про створення парламентської більшості. Лідер "Нашої України" наголосив, що у його фракції і "дев’ятки" різні підходи до процесу формування більшості.

На думку Ющенка, більшість на базі "дев’ятки" формується зворотнім шляхом. "Спочатку у Верховній Раді оголосили про більшість, зібрали заяви, а потім почали писати угоду. Я переконаний що більшість на базі "дев’ятки" не відбудеться", - заявив Ющенко . Він вважає, "формулу 9 плюс 1" неприйнятною для переговорів з "Нашою Україною", адже "нинішня більшість створена на основі СДПУ(о), з якою "НУ" має різні політичні погляди".

"Ми стали свідками непрозорого адмінпроцесу збивання більшості. На таких засадах консолідувати політичні сили в Україні неможливо. Штучно створена більшість – тупиковий шлях", - цитує Віктора Ющенка прес-служба блоку "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування