Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Піскуна вже готове друге подання на Тимошенко

Середа, 2 жовтня 2002, 14:18
Генеральна прокуратура України направить найближчим часом до Верховної Ради України нове подання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Юлії Тимошенко, повідомляє генеральний прокурор України Святослав Піскун.

У середу в Києві в інтерв'ю журналістам він повідомив, що у новому тексті подання "принципових змін немає". "Змінений тільки пункт регламенту", - відзначив генпрокурор.

Зі слів Піскуна, у випадку, якщо парламент дасть згоду на притягнення Юлії Тимошенко до кримінальної відповідальності, Генпрокуратура направить до суду всі матеріали по цій справі через 2 місяці.

12 вересня голова Верховної Ради Володимир Литвин повернув подання Генеральної прокуратури України про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності й арешт депутата Юлії Тимошенко у Генпрокуратуру на доробку.

Обвинувачення Юлії Тимошенко стосується в основному її діяльності на посаді керівника корпорації "Єдині енергетичні системи України", а також віце-прем'єра з питань паливно-енергетичного комплексу. "Справа Тимошенко" є частиною справ екс-прем'єра Павла Лазаренка, чоловіка Юлії Тимошенко Олександра, її свекра Геннадія і бухгалтерів ЄЕСУ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...