Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Паскуаль переконав Литвина створити парламентську комісію щодо "Кольчуг"

П'ятниця, 4 жовтня 2002, 10:35
Верховна Рада України на пленарному засіданні 8 жовтня створить слідчу комісію з розслідування інформації про обвинувачення України у незаконному продажі зброї, повідомив голова парламенту Володимир Литвин.

На зустрічі з послом США в Україні Карлосом Паскуалем у п'ятницю спікер сказав, що український парламент має намір затвердити склад і повноваження цієї комісії, необхідні для її ефективної роботи.

Незважаючи на обвинувачення, не слід залишати без уваги інші напрямки співробітництва США й України, підкреслив Литвин.

Він запевнив, що Верховна Рада "зробить усе", щоб продовжити стратегічне співробітництво між двома країнами, підкресливши, що Україна зацікавлена у співробітництві з Америкою на рівні парламентів. До міжпарламентської групи по зв'язках з парламентом США входить 54 депутати.

Паскуаль підтримав позицію Литвина і відзначив, що у двох країн спільна мета: становлення України як демократичної європейської країни. На цю мету і потрібно орієнтуватися, діючи відповідним чином, вважає посол. "У цей складний час, коли ми переживаємо кризу довіри, ми продовжуємо допомагати Україні у різних сферах", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...