Медведчук вважає, що американці з плівками Мельниченка блефують

П'ятниця, 4 жовтня 2002, 15:15
Глава адміністрації українського президента Віктор Медведчук заявив в інтерв'ю Бі-Бі-Сі у п'ятницю, що він особисто не вважає доцільним міняти прем'єр-міністра.

Разом з тим, він повідомив, що президент Леонід Кучма виконає свою обіцянку і погодиться на нову кандидатуру прем'єра, але тільки якщо ця кандидатура буде узгоджена парламентською більшістю.

Медведчук запевняє, що ані президент, ані його адміністрація не втручаються у процес створення більшості у Верховній Раді, і не збираються втручатися у визначення складу коаліційного уряду.

Коментуючи обвинувачення США у незаконному продажу Україною зброї Іраку, які базуються на записах, ніби зроблених екс-майором Держбезпеки України Миколою Мельниченком у кабінеті Кучми, Медведчук сказав, що американці не мають 100%-них доказів автентичності цих записів.

Те ж саме Медведчук заявив заступнику держсекретаря США Елізабет Джоунс, яка приїжджала в Україну на цьому тижні. Глава адміністрації президента висловив стурбованість тим, що українська сторона не має ні самих "плівок Мельниченка", які фігурують в "Іракгейті", ні офіційних висновків.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування