Акції протесту в Запорожжя замаскують під зустріч з депутатами

Субота, 5 жовтня 2002, 18:05
За рішенням Запорізької обласної координаційної ради з проведення акції "Повстань, Україно!" опозиційними силами області в день візиту Володимира Путіна буде проведена акція під гаслом: "Путін, не простягай Кучмі руки!"

Акція почнеться в Запорожжя на площі Леніна (біля пам'ятника Леніну) 6 жовтня. Початок акції о 10-00. Акція проходитиме у формі зустрічі з народними депутатами України, що масово приїдуть з Києва (у числі яких Микола Рудьковский, В'ячеслав Шнибко, Степан Хмара й ін.), тому що Ленінський районний суд міста Запоріжжя заборонив Соціалістичної партії України проведення будь-яких заходів на будь-якому квадратному метрі території Запоріжжя.

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя заборонив на три дні (5, 6, 7 жовтня) проведення будь-яких заходів у будь-якій частині міста Запоріжжя всій обласній координаційній раді з проведення акції "Повстань, Україно!", з метою забезпечення безпеки високих гостей – Леоніда Кучми і Володимира Путіна.

Цікаво, що в ці ж дні в Запорожжя відбуватимуться масові гуляння, великий ярмарок на вул.Набережній, а працівників підприємств і учнів навчальних закладів масово зганяють на "радісне махання прапорцями" по шляху проходження кортежу президентів, повідомляє прес-служба СПУ.

Крім того, у місцеві правоохоронні органи проявляють підвищену увагу до представників опозиції. Так, наприклад, перший секретар обласної організації СПУ Кузьменко, перший секретар Запорізької міської організації СПУ Дев'ятка були відвідані вдома співробітниками МВС щодо збереження зброї.

Під приводом того, що подібна машина знаходиться в розшуку, співробітниками СБУ, карного розшуку і ДАІ був проведений огляд автомобіль заступника голови обласної організації партії "Батьківщина" Дем’яненка, що стоїть під вікнами офісу партії у Запоріжжі.

На керівників обласних організацій СПУ (Кузьменко), КПУ (Бабурін) і "Батьківщина" (Гацько) тиснуть керівники запорізьких підприємств, спрямовуючи на їх адресу листи "розгніваних трудових колективів", з вимогою згорнути акцію "Путін, не простягай Кучмі руки!". Зрозуміло, що завдання на потік "листів трудящих" надійшло з агітпропу Запорізької обласної адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування