Опозиція хоче дестабілізації ситуації в країні - Медведчук

Середа, 9 жовтня 2002, 10:59
Голова адміністрації президента України Віктор Медведчук звинувачує опозицію в дестабілізації ситуації в країні.

"Хотілося б вірити, що наша "непримиренна опозиція", коли вводить термін "народний трибунал", сама не усвідомлює, з яким вогнем грає", - заявив Медведчук, коментуючи своє відношення до запланованих на 12 жовтня акцій опозиції у формі "народних трибуналів" над президентом Кучмою.

"В історії подібні словосполучення асоціювалися, з одного боку, з розгулом революційних пристрастей, з іншого боку - з повним забуттям законності і зумовленістю звинувачувальних вироків. Це хоче запропонувати Україні опозиційна "четвірка"?", поставив запитання глава канцелярії президента.

"Ну, а те, що її (опозиції) метою є дестабілізація ситуації в країні, - це, я думаю, очевидно всім і їй - у першу чергу", - підкреслив він.

12 жовтня опозиційні партії мають намір розпочати другий етап акції "Повстань, Україна!" у формі "всеукраїнської акції народного трибуналу". За словами лідера КПУ Симоненка, для участі в процесі, що пройде з дотриманням усіх норм українського законодавства, запрошені і представники президента для висвітлення позиції Кучми.

Лідер блоку Юлія Тимошенко повідомила, що на цих трибуналах, що будуть проводитися по всій Україні, будуть присутні професійні юристи.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...