Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Раз плівки Мельниченка справжні, Піскун повинен судити Кучму, заявляє Леся Гонгадзе

Середа, 9 жовтня 2002, 14:22
"У зв'язку з Вашим фактичним визнанням автентичності записів майора Мельниченка розмови в кабінеті президента України щодо покарання мого сина, Георгія Гонгадзе, за два дні до його зникнення, та висновків компанії ВЕК ТЕК стосовно цих записів, прошу повернутися до законного вирішення моєї заяви від 8.09.01", - з таким проханням звернулася Леся Гонгадзе до Генерального прокурора Святослава Піскуна.

Мати загиблого журналіста у повторній заяві нагадує, що її попереднє звернення до Генерального прокурора "про злочини Кучми, Литвина та Кравченка", було розглянуте з порушенням вимог ст.94-99 КАК України без винесення жодної постанови. Тому зараз вона вимагає розглянути дану заяву згідно з правовими нормами та "притягнути вказаних осіб до кримінальної відповідальності".

Окрім цього у заяві Леся Гонгадзе вимагає, щоб високі посадовці понесли відповідальність за "завідомо неправдиві свідчення під час їх допитів представниками Генпрокуратури в якості свідків 30 листопада 2000 року", що зафіксовано відповідними нормативними актами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування