Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Обком" працюватиме прес-службою Податкової адміністрації

Середа, 9 жовтня 2002, 16:08
Видавничо-поліграфічний центр "Такі справи" та інтернет-видання "Обком" оголошують себе інформаційним союзом, який добровільно бере на себе функції підрозділу прес-служби Державної податкової адміністрації України на громадських засадах.

Про це заявив у середу на прес-конференції в УНІАН президент центру "Такі справи" Сергій Данилов.

Він повідомив, що новостворений альянс зобов'язується поширювати інформацію про втілення у життя ініціативи голови ДПА Миколи Азарова та президента міжнародної правозахисної організації "Репортери без кордонів" Робера Менара, яку вони виявили 3 жовтня.

Саме цього дня вищезгадані особи підписали меморандум, згідно з яким журналісти допускатимуться до податкових перевірок засобів масової інформації.

"Ми вважаємо такий крок цілком логічним для головного податківця країни", оскільки він насамперед зацікавлений, "аби продемонструвати, що усі звинувачення на адресу податківців у тому, що вони виступають інструментом політичного тиску, є не більше ніж наклепами ворогів демократичних перетворень", - сказав Данилов.

Як зауважив заступник головного редактора "Обкому" Сергій Сухобок, оскільки фундатори новоутвореної установи "на власній шкурі відчули наслідки боротьби податківців за демократію і законність", то вони, підтримуючи ініціативу Менара та Азарова, закликають останніх допустити журналістів до матеріалів податкових перевірок, "насамперед наших підприємств".

Новоутворений альянс, у свою чергу, докладе усіх зусиль, щоб донести до громадськості усі висновки за результатами перевірок, запевнили учасники прес-конференції.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування