ЕКСПЕРТИ ПЕРЕДАЛИ УКРАЇНІ ВИСНОВКИ ПО "КОЛЬЧУГАМ"

Вівторок, 5 листопада 2002, 12:35
У вівторок представники посольства США і Великобританії передали офіційним представникам України висновки міжнародної комісії, яка займалася перевіркою факту продажу "Кольчуг" до Іраку.

Як повідомили УП в посольстві США, висновки було передано об 11 годині ранку начальнику управління контролю над озброєннями МЗС України Анатолію Щербі.

Висновки передали представник посольства США Мері Йованович і посол Великобританії Роберт Брінклі.

У посольстві не коментують зміст доповіді експертів.

В управлінні, очолюваному Анатолієм Щербою, УП повідомили, що у вівторок зранку в нього відбулася зустріч з названними дипломатами.

Міністерство закордонних справ України підтверджує факт передачі йому висновків американсько-британських експертів щодо постачань в Ірак радарних систем "Кольчуга" і має намір проаналізувати його найближчим часом, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Звіт, підготовлений американськими і британськими експертами, буде ґрунтовно проаналізований українською стороною найближчим часом, після чого буде прийняте рішення щодо подальшої взаємодії з американською і британською сторонами з цього питання, а також відповідного розгляду цієї проблеми в комітеті Ради безпеки ООН, створеного резолюцією №661 щодо санкцій проти Іраку", - заявив у вівторок в інтерв'ю журналістам глава прес-служби українського МЗС Сергій Бороденков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News