Поблизу Верховної Ради підірвали "Мерседес"

Вівторок, 5 листопада 2002, 21:22
У центрі Києва на вулиці Шовковичній близько 19.00 вибухнув автомобіль "Мерседес - 320". При цьому ніхто не постраждав, повідомили агентству Інтерфакс-Україна у столичній міліції.

Як стало відомо агентству, у момент вибуху в автомобілі нікого не було. Як зазначається у повідомленні УНІАН, він належав "приватному підприємцю".

За попередніми даними, джерело вибуху перебувало під днищем автомобіля.

В даний час на місці пригоди продовжують роботу експерти, які повинні з'ясувати причину вибуху. "Вибухові техники в даний момент вивчають кожен сантиметр вулиці навколо машини, яка вибухнула,", - розповів агентству співробітник міліції, який побував на місці пригоди.

Оскільки автомобіль перебував біля стіни будинку на перехресті Шовковичної і Липського провулку, вибуховою хвилею вибило скло на першому поверсі одного з будинків.

Як повідомляє кореспондент агентства, район пригоди оточений від вул. Орлика до вул. Інститутської. В оточеному районі - дві машини "швидкої допомоги" і "пожежна". Великого скупчення міліції немає.

На вулиці Шовковичній, що в елітному столичному районі Липки, розташовані комітети Верховної Ради України, ряд офісів великих компаній, таких як "Інтерпайп" і "Мотор-Січ". Тут живуть впливові українські політики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News