Кінах каже, що йому стало "важко" працювати прем'єром

Четвер, 7 листопада 2002, 10:33
Спроба сформувати більшість у Верховній Раді України методами примітивної торгівлі портфелями і створенням умов урядової кризи є глухим шляхом, який може дуже негативно відбитися на бюджетному процесі і загострити політичну кризу.

Про це заявив прем'єр-міністр Анатолій Кінах журналістам у четвер.

"Хотів би, щоб всі суб'єкти процесу - Верховна Рада, Кабінет міністрів, громадськість - розуміли, що ми витрачаємо багато часу на цю політичну суєту", - сказав він.

Зі слів прем'єра, він як керівник уряду і діючий прем'єр готовий зустрічатися зі всіма фракціями і народними депутатами у Верховній Раді, насамперед, для зміцнення конструктивної співпраці парламенту і уряду, і створення умов для соціально-економічного росту.

Кінах сказав, що ситуація з обговоренням претендентів на посаду прем'єра і перспектив нинішнього уряду негативно впливає на роботу уряду. "Всі живі люди. Працювати в атмосфері постійних дискусій і прогнозів про майбутнє уряду надзвичайно важко", - підкреслив він.

У той же час, прем'єр підкреслив, що робить все, щоб загострення політичної ситуації не зробило економіку її заручником. Він відмовився від коментаря з приводу кандидатур на посаду прем'єра, які обговорюються, пославшись на "принципи ділової етики".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News